Podcast

Podcast V30

Hej

Några av veckans podcast’s

#Pratapengar episod 82

Valutahandel och valutaexponering, mysvarning  i denna veckas episod, som de spelat in för någon vecka sedan. Mr Ulf Egestrand bidrar med en hel del insikter och historia. Ulf är verkligen trevlig att lyssna till men ”utbildningen” får lida. Inget ont det är ett program som är minst lika bra som ett utav sommarpratarna i P1

Kapitalet – Högt spel i mathandeln

Väldigt intressant kring den hårda konkurrensen och kring trix som handeln använder. Johannes Cullberg, b la tidigare chef in Lidl prata om sin start-up ”Paradiset”. Intressant för oss som är intresserad utav branschen samt ekologisk mat.

Analyspodden – Dollarnedgången kan bli smärtsam

Väldigt intressanta ämne, snöar in lite på bostadsbranschen men tar upp tråden kring dollarn också som titeln visar. Dock en varning! Johanna och Ulf pratar i mun och avbryter varandra hela tiden. Lite som en dålig telefonkonferens :-). tål ni detta (jag stör mig) så finns det en hel del som man kan ha nytta utav att veta.

Fill or kill – Ring låssmeden

Programmet med det bästa introslingan! ibland hör jag den flera gånger innan jag fortsätter lyssna. Ett kort men intensivt program. Prat om de mest aktuella rapporterna, korta kommentarer och samband. Trevlig lyssning. Som vanligt 😉 äger de inte aktierna de pratar om.?!?

Motley Fool Money – Alphabet, Amazon and Facebook

Bra och intressanta diskussion kring de stora bolagen En favoritpod för veckan! Tar upp ovan bolag plus McDonalds, Electronic Arts, Starbucks och Chipotle.  Är USA en marknad för dig är detta avsnitt att rekommendera.

Börspodden – Johan Forsell – Riksdagsledamot Moderaterna

Är ni intresserade utav hur politiker (en iallafall) tänker kring sina investeringar och lite aktuella ämnen i svensk politik är det bara att lyssna in.

Mvh E-K

 

 

 

Annonser

Kategorier:Podcast

Tagged as:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s