Podcast

Podcast V29

Det är sommarlov, inte lika mycket podcast som normalt. Tenderar att lyssna mest när jag är ute och åker bil och det har blivit med ljudböcker än podcast i veckan.

Men några har jag lyssnat in. Börpodden som är en av mina favoriter levererade i onsdags #204 en pod med fokus på rapporter. Inte lika rappt och ombytligt som normalt. Men ni som vill ha lite kommentarer kring Ericsson, Netflix och Kappahl tycker jag skall lyssna in. Johan o John är ju goa grabbar. (Jag har inget direkt ägande i ovan bolag)

Montly fool money: Podcast  Netflix & The Business of Comic-Con.  Ett bra avsnitt med kommentarer kring Microsoft’s resa senaste året med en stark kassa och bra uppgång på börsen. Deras ”nya” fokus på på molnet. Dock har flera i panelen frågor kring M. köps av Linkedin. Kort jmf mellan VISA och Mastercard, VISA har ett väldigt starkt år och verkar ta rätt beslut för framtiden. T-mobile resa från en nagel i ögat till en spark på smalbenet. Plus lite insights från Comic-Con mässan i San Diego. (Jag äger en stek i VISA)

Kram E-K

 

Annonser

Kategorier:Podcast

Tagged as:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s